Swap a predaj rastlín

7. 6. 2024, piatok
14.00 – 19.00

Sekáč je láska, Kupecká 11

vstup 5 €

Sekáč je láska

Príďte si povymieňať svoje už nenosené oblečenie a vybrať si nové. Môžete sa tešiť aj na predaj rastlín. Swap je príležitosť priniesť oblečenie, ktoré už nenosíte a zaslúži si nového majiteľa. Jeho hlavným cieľom je dostať takéto kúsky späť do obehu a zároveň si aj vy môžete nájsť oblečenie, ktoré vám v šatníku chýba. Viac o tom, ako funguje Swap, a o predaji rastlín na www.sekacjelaska.sk

AKO TO FUNGUJE?

Na swape vymieňame oblečenie, kabelky, topánky a doplnky. Swapujeme dámske, pánske aj detské oblečenie. Princíp je veľmi jednoduchý, ide o pomer 1 : 1 – keď jeden kus donesiete, môžete si jeden odniesť. Oblečenie, topánky a doplnky, ktoré chcete swapovať, musia byť vo výbornom stave: voňavé, čisté a nepoškodené, také, ktoré by ste dali svojej dobrej kamarátke alebo kamarátovi. Na swap sa počas celého jeho trvania môžete kedykoľvek vrátiť.

MAXIMÁLNY POČET PRINESENÝCH KUSOV JE 15. 

ČO NA SWAP NEPATRÍ?
– Oblečenie s pokazeným zipsom alebo bez gombíka,
– roztrhané a predraté nohavice,
– oblečenie s fľakmi,
– obnosené a zatuchnuté oblečenie,
– spodná bielizeň, ponožky, pančuchy a silonky,
– opotrebované, ošúchané a neumyté topánky.

Ak nemáte veci do swapu, nevadí, môžete prísť a kúpiť si kus po 1,50 €.

Predaj rastlín
Postup je jednoduchý: prineste rastlinu, buď deň vopred alebo v daný deň, my si zapíšeme vaše meno, telefónne číslo a sumu, za ktorú chcete rastlinku predať. Po skončení akcie si prídete buď po peniaze za predaj, alebo po nepredané kvety.