VSTUPENKY

> ONLINE

Vstupenky na predstavenia si môžete zakúpiť online prostredníctvom predajnej siete

 

> POKLADNICA FESTIVALU v bode.K7 v Nitre

Bude otvorená od 4. septembra 2023. Nájdete nás na Štefánikovej triede 7 v Nitre (zobraziť miesto na mape) v pracovných dňoch v čase 15.00 – 17.00. Lístky si môžete tiež rezervovať telefonicky alebo e-mailom a dohodnúť si čas osobného vyzdvihnutia.

 

> POKLADNICA FESTIVALU v Divadle Andreja Bagara v Nitre

Bude otvorená počas festivalu, každý deň od 9.30 do začiatku posledného predstavenia. Pokladnica sa nachádza v budove Divadla Andreja Bagara v Nitre – vstup cez hlavný vchod zo Svätoplukovho námestia.

 

> CENY A ZĽAVY

  • NORMAL (plná cena vstupenky)
  • ŠTUDENT / SENIOR / ZŤP / ZŤPS (zľava pre študentov ISIC, ITIC, Euro 26, seniorov a ZŤP / ZŤPS na základe príslušného preukazu)**
    Nárok na zľavu sa kontroluje pri pokladničnom predaji a pri vstupe do sály. Prosíme, majte pripravený príslušný doklad.
    Na jeden preukaz je možné kúpiť iba po jednej zľavnenej vstupenke na každé predstavenie.
    Počet zľavnených vstupeniek vo všetkých kategóriách je limitovaný.
  • PERMANENTKA
    Máme pre vás v ponuke limitovaný počet permanentiek na kompletný program festivalu. Permanentky sú v predaji v obmedzenom počte a v obmedzenom čase od 10. augusta do 10. septembra 2023.
    Permanentka Normal za 66 €
    Zľavnená permanentka za 33 € (pre študentov, seniorov a držiteľov preukazu ZŤP / ZŤPS)
    Nárok na zľavu sa kontroluje pri pokladničnom predaji a pri vstupe do sály. Prosíme, majte pripravený príslušný doklad.
    Na jeden preukaz je možné kúpiť iba po jednej zľavnenej vstupenke na každé predstavenie.
  • EMPATHY VSTUPENKA
    Zakúpením Empathy vstupenky darujete zážitok z festivalového predstavenia niekomu, kto si kúpu vstupenky nemôže dovoliť. My sa postaráme o to, aby sa prostredníctvom partnerských inštitúcií dostala do správnych rúk. Zodpovedne vyberáme organizácie pracujúce s ľuďmi, ktorí sa z rôznych dôvodov ocitli v ťažkej životnej situácii a kultúra je pre nich luxusom. Poďakovaním bude uverejnenie Vášho mena v zozname empatických ľudí. Ceny Empathy vstupeniek sú v hodnote zľavnených vstupeniek.
  • MECENÁŠSKA VSTUPENKA
    Žiadne umenie a kultúra sa nezaobídu bez mecenášov. Ak máte záujem podporiť Medzinárodný festival Divadelná Nitra a naše celoročné aktivity v oblasti kultúry a komunitného života v Nitre, môžete si zakúpiť Mecenášsku vstupenku v cene 50 € na jedno vybrané predstavenie. My Vás zaradíme do špeciálneho VIP zoznamu a uverejníme Vaše meno v zozname individuálnych darcov.

Pre informácie o možnostiach zľavy pri kúpe hromadných vstupeniek alebo v prípade akýchkoľvek otázok v súvislosti s predpredajom a rezerváciou vstupeniek nás neváhajte kontaktovať na:  vstupenky@nitrafest.sk alebo +421 903 554 475.

AKREDITÁCIE

Pre všetkých divadelných profesionálov a profesionálky ponúkame možnosť akreditácie. Akreditovaní hostia získajú profi zľavu na nákup vstupeniek. Do pozornosti dávame aj permanentku na celý festival, ktorú si s profi kódom môžu akreditovaní hostia zakúpiť v 50 % zľave. Ak máte záujem o profi zľavy, kontaktujte nás, prosím, na adrese:
press@nitrafest.sk.

UBYTOVANIE

V prípade záujmu o rezerváciu ubytovania nás kontaktujte na barbora@nitrafest.sk alebo +421 915 45 81 74. Objednávka ubytovania je záväzná. V prípade jej zrušenia hradíte storno poplatky vo výške určenej ubytovacím zariadením.

Poznámka:

** Ak ste poslucháčkou/poslucháčom Divadelnej fakulty Vysokej školy múzických umení v Bratislave, máte nárok na špeciálnu zľavu. O kóde, ktorý je potrebné zadať pri online nákupe vstupeniek prostredníctvom GoOut, sa informujte na svojej škole.